Hivatalos magyarországi forgalmazó

Aktuális

Ösztönözzük munkatársait

Az új Kyocera gépek produktív nyomatatási sebessége duplex nyomtatás esetén sem változik, ami a felhasználókat még a nagyobb munkák esetében is kétoldalas nyomtatásra ösztönzi.

Egyszerűbb iratkezelés: Kyocera KX 6.0

Az új Kyocera KX 6.0 illesztőprogram egy olyan plug-and-play driver, ami kompatibilis az összes Kyocera nyomtatóval és MFP-vel, használata pedig magasabb hatékonyságot biztosít. A Kyocera KX 6.0 grafikai szempontból megújult felhasználói felülettel rendelkezik, a nyomtatási beállítások egyszerűbb használata érdekében.

Elismerés

A Gartner ipari elemző cég évente megjelenteti Magic Quadrant for Managed Print Services nevű nemzetközi elemzését, melyben a vízió teljessége és a menedzselt print szolgáltatások végrehajtása szempontjából értékeli a cégeket. A Kyocera az utóbbi pár évben építette ki MDS rendszerét, s mára már az összes felvételi kritériumnak megfelel.

20 éves a Global Union

Fennállásának 20. évfordulóját ünnepelte legfontosabb partnerei társaságában a Global Union Kft., a Kyocera nyomtatók és multifunkciós termékek legnagyobb magyarországi disztribútora.

Személyre szabott

"Szolgáltatásaink köre az irodai igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, így testreszabott ajánlatokat tudunk kínálni érdeklődő ügyfeleink számára" - Vavrik Tamás kereskedelmi igazgató.

Új A4-es Kyocera nyomtatók

A legtöbb vállalat jóval több pénzt és időt fordít nyomtatásra, mint kellene; új A4-es Kyocera nyomtatók a pazarló költségek ellen.

PMP - garancia az ügyfeleknek

A Kyocera nyomtatók és multifunkciós készülékek magyarországi disztribútora garanciális és garancia időn túli szerviz-szolgáltatást is biztosít ügyfelei számára saját fejlesztésű PMP rendszerének segítségével.

Powered by   Webapix