Hivatalos magyarországi forgalmazó

Aktuális

Kyocera TASKalfa 2550ci

A multifunkciós és gazdaságos környezetbarát A3-as. Kiváló felszereltségű, színes érintőképernyős, a vállalkozás igazi hű társa.

Környezetvédelmi díj a Kyocerától

A Kyocera Document Solutions negyedik alkalommal hirdeti meg a német "Umweltpreis" díjat. A kategóriák győztes projektjei számára 25.000 eurós támogatást jelentenek fenntartható technológiák, koncepciók kidolgozásával és megvalósításával kapcsolatban.

A legújabb FF multifunkciós eszközök

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentum-kezelési megoldásokat kínáló vállalata, három új fekete-fehér multifunkciós eszközt dob a piacra hamarosan. A TASKalfa 3501i, 4501i és 5501i-be egy sor új funkciót építettek az okosabb munkafolyamatok elérése és a kis és nagy munkacsoportok hatékonyabb működése érdekében. A közös technológiának köszönhetően az eszközök felhasználóbarátok és a HyPas által könnyen konfigurálhatók és integrálhatók a meglévő flottákba.

Újabb BLI elismerés

A Kyocera Document Solutions, a világ egyik vezető dokumentum-kezelési megoldásokat nyújtó vállalata örömmel jelenti, hogy két Ecosys terméke ismét elnyerte a BLI "Pick of the Year" díját. A Kyocera FS-4100DN és FS-4200DN kiváló A4 monokróm nyomtatónak bizonyult a közepes méretű munkacsoportok számára.

Megdöbbentő eredmény

Független teszten beigazolódott: a Kyocera azt nyújtja, amit ígér, a Kyocera FS-4300DN mindenben felülmúlta konkurenseit. A Kyocera-nyomtató fenntartási költsége nagyságrendileg fele a legközelebbi versenytársáénak.

Kyocera, környezettudatosan

A Kyocera német disztribútora több, mint 25 éve támogatja azt a független, Deutsche Umwelthilfe nevű szervezetet, mely együttműködik a német környezetvédelem fejlesztésén dolgozó szervezetekkel, politikusokkal és döntéshozókkal. A 25. évforduló alkalmából a Kyocera és a DUH jelenleg is számos projekten dolgozik együtt, a Kyocera Németország pedig kampányt indított, hogy ügyfeleit bevonja a DUH környezeti projektjeibe, akik bizonyos Ecosys eszközök megvásárlásával 5 €-val járulhatnak hozzá a kezdeményezés sikeréhez.

Csúcstalálkozón a Kyocera

Költségvetési megszorítások, adatszivárgás, egyre több érintett fél és rohamosan fejlődő verseny környezet – a CIO-k élete sem lesz könnyebb. Az IDC ismeri az informatikai vezetők helyzetét és próbálja segíteni őket az informatikai célok, CFO/CEO törekvésekkel való összehangolásában, ezért CIO csúcstalálkozót szervez Bécsben április 25-26-án.

SmartScan és SmartFax

A Kyocera bemutatta új, saját HyPAS MFP platformján futó alkalmazásait. A SmartScan és a SmartFax által a multifunkciós nyomtatók használata könnyebbé és hatékonyabbá válik, használatuk pedig jelentős idő- és költségmegtakarítást jelent a szervezeteknek.

Powered by   Webapix